RÓLAM

Ki áll a honlapok, és a Betyár Marketing mögött?

Azért vagyok itt, hogy téged, mint vállalkozó segítselek az online világ rejtelmeiben kalauzolni. Évek óta vállalkozásoknak készítek üzletileg sikeres honlapokat. A hagyományos családi cégünket és saját üzletemet is sikeressé tudtam tenni rövid idő alatt. Így bizton állíthatom, hogy számodra is segítő kezet tudok nyújtani.

Mi egy weboldal célja?

A weboldal a vállalkozásod lelke, az online marketing pedig a motorja. Olyan sose, meg nem álló gépezet, ami az ügyfeleidért létezik és a dolga, hogy őket maximálisan kiszolgálja. A weboldal nem neked készül. Nem is a vállalkozásodnak, hanem az ügyfeleidnek. Ezt kell megértenie a legtöbb vállalkozónak, és akkor vállalkozásuk igazán sikeres lesz.

Németi Árpád

WordPress webdesigner, online marketing specialista

WordPress webdesigner, online marketing specialista. Egy szabad szellemű online vállalkozó. Célom, hogy segítsek a kicsi vállalkozásoknak egy sikeres online jelenlét felépítésében.

|

A weboldalad elsődleges dolga, hogy az ügyfeleid kiszolgálja. Nem elég az, hogy szép, letisztult, modern, gyors stb. Az ügyfeleid szívével együtt kell dobbanjon, megértve az ő problémáit és igényeit. Emiatt fognak téged választani, és emiatt leszel sikeres az üzletben.

Miben tudok segítséget adni neked, mivel foglalkozom?

A “kicsi” vállalkozásoknak (egyéni vállalkozók, mikro- és kisvállalkozások) segítek egy online jelenlétet felépíteni, marketing stratégiájukat kialakítani. Fő fókuszban az érték teremtést tartom, és ezt is adom át ügyfeleimnek.

WordPress weboldalakat készítek és ezeket működtetem. Mindezt komoly online marketing stratégiával fűszerezve. Segítek neked egy stabil, érték teremtő honlapot létrehozni, ami az érdeklődőidet és ügyfeleidet szolgálja.

Motivációm, hogy segítsek olyan prémium ügyfeleknek, akik hajlandók értéket adni és ezt is szeretnek kapni a pénzükért. Nem tucatjával szórom a weboldalakat, hanem magas minőségben viszonylag kevés ügyfélnek szolgálom ki maximálisan az igényeit.

Ezekbe bele tartozik: weboldal készítése, keresőoptimalizálás, online marketing megoldások, tanácsadás, és a vállalkozásuk nyomon követése. Ezeket gyors és betartott határidővel teljesítem.

Mik a tapasztalataim a vállalkozások online jelenlétével kapcsolatban?

Érthetetlen módon a legtöbb vállalkozó még mindig nem érti meg, hogy a weboldala és az online marketing stratégia egy és ugyanaz.

Az egész egy rendszer. Ami azért kell, hogy az ügyfelek igényeit kielégítse, rólad levegye a terhet és ennek következménye lesz az, hogy sikeres lesz a vállalkozásod. Fordítva nem működik.

Informálni, oktatni kell az érdeklődőket, értéket kell teremteni számukra. Mindezt kellemes környeztben. Úgy, hogy számukra élvezet legyen mindez.

Persze ez idő, energia és valamennyire pénz igényes. Mégis akik hajlandók tanulni, megismerni a piacuk és számukra értékes dolgokat teremteni, azok kiemelkednek a magyar kényszer vállalkozások sorából. Ők lesznek hosszú távon is sikeresek.

|

A weboldal és a marketing stratégia kéz a kézben járnak. Ezek azért léteznek hogy értéket teremts. Ha ezt belátod, akkor sikeres leszel.

Kikkel dolgozom szívesen, mit szeretek a munkámban?

Korrekt és szavatartó emberekkel szeretek dolgozni, akik szeretnének értéket nyújtani és etikusan felépíteni egy sikeres vállalkozást. Olyan vállalkozókkal, akikkel egyenrangú partnerként lehet egy közös munkát végig vinni.

Nem áll módomban minden megkeresést elvállalni. Sajátos etikai kódexemben bizonyos dolgok nem férnek meg. Abban az esetben, ha te olyat csinálsz ami számomra nem elfogadható akkor finoman, de visszautasítom a közös munkát.

Imádom a munkámban, hogy sikerre éhes vállalkozókkal dolgozhatok együtt, akik minden erejüket beleadják az üzletükbe. Igazán élvezetes olyan emberekkel együtt ötletelni, tervezni és kivitelezni dolgokat amik másokra számára is értékesek. Ezek az emberek minőséget akarnak és maguk is ezt adják és készségesek az együtt működések során.

Ha még nem unod… akkor itt az Én sztorim:

Egy “fiatal” vagyok, aki a kezdeti pár év multis világból kilépet, hogy a küszködő családi vállalkozásunk a XXI. században is megállja a helyét. Ezt sikeresen el is értem.

A Betyár Marketing ötlete a családi üzletünk fejlesztése közben kezdett el körvonalazódni. Ennek idestova már 4 éve.

Ez a vállalkozás medencék építésével és gyártásával foglalkozik már 35 éve.

A probléma az, hogy modern világunkban hatalmas piaci telítettség van szinte minden iparágban. Folyamatosan küszködtünk az ügyfélszerzéssel, a biztosan kiszámítható bevétellel. Egyáltalán azzal, hogy észre vegyék cégünk létezését.

Ekkor kezdtem el a marketing orientált honlapok készítésének tanulását.

Ez azóta is tart, mert ez egy sose véget nem érő körforgás. De eközben már sikerült annyi tudást és tapasztalatot szereznem, hogy 2017 év végére egy honlap és keresőoptimalizálás segítségével a családi vállalkozásunk biztos lábakon áll.

Jóval nagyobb profit, tervezhető bevétel, széles ügyfélkör és egy évre előre lefoglalt időpontok.

Folyamatos érdeklődők érkeznek a keresőből. Mindezt ingyen, hála a SEO tudásomnak, amit felhasználtam a megújult, modern és értéket adó weboldalunk készítésekor.

A vállalkozás elindult felfelé, és most is azon dolgozunk, hogy folyamatosan növekedjen. Ennek köszönhetően viszont éreztem, hogy új célom és vízióm lett. Büszkeség töltött el a munkám iránt, és tudtam, hogy megtaláltam a küldetésem.

Szeretnék a “kicsi” vállalkozásoknak segíteni. Olyanoknak, mint amilyenek mi is vagyunk.

Az évek alatt szembesültem megannyi problémával, ami egy kisvállalkozást érhet, de a legrosszabb, ha nem tud ügyfeleket szerezni és hosszú távon biztos lábakon állni. Erre akarok megoldást nyújtani. Ezért született meg a Betyár Marketing.

|

Küldetésemnek tekintem a magyar egyéni, mikro- és kisvállalkozások online jelenlétének fejlesztését, hogy sikeresek legyenek hosszútávon.

Magyarországon több mint egymillió vállalkozásból minden harmadiknak van csak honlapja. Ezeknek jelentős része igénytelen és/vagy használhatatlan.

Ezen próbálok meg én, ha csak kicsit is de segíteni.

Ismerkedjünk meg személyesen is!

Kérd ingyenes konzultációmat telefonon, e-mailben, Skype-on vagy akár személyesen is.